СИЛЈАНОВСКА ЗА ФУНКЦИЈАТА НА ГРУБИ: ПРВ ЗАМЕНИК ПРЕМИЕР СО ПРАВО НА ВЕТО – НЕУСТАВНА, УНИКАТНА ПОЛИТИЧКА ГЛУПОСТ!

Ординарна глупост, вели професорката Гордана Силјановска Давкова, уставен експерт и пратеник на ВМРО-ДПМНЕ по соопштението дека Артан Груби од ДУИ ќе биде прв вицепремиер, титула која првпат се споменува во македонската историја.