„СЛОБОДАР“: ДАЛИ СЕ ОЧЕКУВА НОВА ЕКОНОМСКА КРИЗА ПОТПОМОГНАТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ?

/

Ве покануваме да го слушнете вториот дел од вториот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Александар Богоевски, Стјепан Покупец и Тони Бачваровски. Главна тема на разговорот е: Дали се очекува нова економска криза потпомогната од корона вирусот? Кои се правилните мерки кои треба нашата државата да ги донесе? Какви мерки се веќе донесени во други држави ширум светот? Дали се оправдани рестриктивните мерки од страна на државната во време на пандемија? И за крај, дали либертаријанската идеологија е ранета во овие времиња на глобална криза?Претходна статија

БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС ВО ИТАЛИЈА ПАЃА ЧЕТИРИ ДЕНА ПО РЕД

Следна статија

ВО ЦРНА ГОРА 14 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ВКУПНИОТ БРОЈ ДОСТИГНА 67

Најново од Вести