СО БУГАРИТЕ СМЕ ИСТ НАРОД, САМО ТРЕБА ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ ШТО Е ПОПРВО ЈАЈЦЕТО ИЛИ КОКОШКАТА

Истакнато Магазин Меме/GIF

Како и да ја вртиме приказната што ни ја раскажаа бугарскиот академик Георги Марков и македонскиот дежурен патриот Тодор Петров, излегува дека ние сме ист народ со Бугарите, ни останува уште да се договориме за една ситна работа…