|

СОПРУГАТА НА РАМУШ ХАРАДИНАЈ АНИТА, ИЗБРАНА ЗА ЕДНА ОД НАЈМОЌНИТЕ ЖЕНИ НА СВЕТОТ

Сопругата на Рамуш Харадинај, Анита Харадинај беше избрана за една од најмоќните жени на светот, објавија косовските медиуми. Сопругата на косовскиот премиер присуствувала на Самитот на жените во Лондон, каде што го добила и признанието.

Инаку Анита Харадинај е позната презентерка на вести во Косовската радио и телевизија.

Слични Објави