СПАСОВСКИ НА FACEBOOK: МОЈОТ ТЕСТ ЗА КОВИД-19 Е НЕГАТИВЕН НО ЌЕ ОСТАНАМ ВО ДОМАШНА ИЗОЛАЦИЈА

„Само што ги добив резултатите од денешниот Ковид-19 тест. Тестот е негативен и немам никакви симптоми, а додека не ги добијам официјалните препораки од епидемиолозите ќе останам во домашна изолација.

На сите кои се соочуваат со вирусот им посакувам брзо оздравување и уште еднаш силно апелирам сите да ги почитуваме мерките, за да му овозможиме на здравствениот систем да ја одржи контролата врз кластерите каде се појавуваат нови случаи на заболени“, напиша на facebook техничкиот премиер Оливер Спасовски.