| |

СТЕФАНОВА ЗА СЛОБОДЕН ПЕЧАТ: НЕМА НИШТО ВИСТИНА НА СНИМКАТА!

Лично ја слушав денешната објава на снимката за предметот кој и мене директно ме тангира. Апсолутно нема никаква вистина, вели за „Слободен печат“ обвинителката од Специјалното јавно обвинителство, Лиле Стефанова.

Целиот напис прочитајте го овде.

Слични Објави