,, Strength of the Stallion” Ново музичко дело на Горан Мицевски Кус

/

Тромбонистот и авторот Горан Мицевски – Кус го објави новото музичко дело со наслов ,, Strength of the Stallion”.

„Ова дело е вдахнато од симбиозата и силината на две навидум различни животински природи коњот и орелот. Иако симболиката на коњот најчесто ја врзуваме со моќ, богатство, духовност и убавина, овојпат коњот ја носи универзалната симболика на слободата.
Орелот од друга страна поради своите високи летови се смета за божествен гласник и ја симболизира универзална моќ. Се надевам дека ќе ви се допадне“, напиша на својот ФБ профил Горан Мицевски. Слушнете и уживајте:Претходна статија

ВИДЕО: Кинезите го пуштаат во продажба летечкиот автомобил

Следна статија

(Видео) ЦУК: Опасност од мост надвозник кај Визбегово

Најново од Видео