Претходна статија

ФОТО: ШТО МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ВО ДЕЛЧЕВО И ОКОЛИНАТА

Следна статија

БОГОЕВСКИ: ЛЕВИЦА ИМА ПОВЕЌЕ ОД 30 ИЛЈАДИ ЕВРА ВО ЕУРОСТАНДАРД БАНКА, ЗАТОА ДИМЧЕВИСТИТЕ СЕ ПОТРЕСОА ЗА ОБЕСПРАВЕНИОТ ГРАЃАНИН И РАБОТНИК

Најново од Видео