ТАЈЗИ ВЕЌЕ НЕ СНИМА ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ, АМА ТУКА Е КЕНДО ДА СНИМИ ПАТРИОТСКИ СПОТ

Не се секирајте кога ВМРО-ДПМНЕ ќе се врати на власт и Тајзи ќе влезе во шема со некоја нова песна, најверојатно слична на онаа за Македонката, која љуби најдобро на свет.