ТАРАВАРИ: ПОВЕЌЕТО АЛБАНЦИ СЕ ШЕГУВААТ СО ПРЕДЛОГОТ НА АХМЕТИ

„Повеќе од Албанците се шегуваат со предлогот на Ахмети“, изјави градоначалникот на Дебар, Арбен Таравари за отвореното студио на ТВ 24.

loading...

„Ахмети е веќе 18 год на власт и никогаш досега не спомнал за предлогот за Албанец премиер. Неговиот рејтинг паѓа, неколку партии се пред него и затоа е овој предлог сега“, смета Таравари.loading...