| |

ТАРАВАРИ: СО ОВАА ВЛАДА НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ ИМАМЕ ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

„Со оваа Влада, не верувам дека ќе има датум за почеток на преговори со ЕУ“, напиша на својот facebook профил д-р Арбен Таравари, градоначалник на општина Гостивар.

Таравари во својата објава повторно повика на назначување на експертска Влада и организирање на предвремени парламентарни избори.

„Оваа Влада е веќе нема никаков кредибилитет, барем на крај да направат еден рационален потег, што побргу да назначат Експертска (техничка) влада и да организираат предвремени парламентарни избори“, вели Таравари.
Слични Објави