ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА ЌЕ ЈА ИЗВЕДЕ „ГИГА МЕГА БАЈКА“ ЗА УЧЕНИЦИ СО ПОПРЕЧЕНОСТИ

По повод Светската недела на детето, Театарот за деца и младинци (ТДМ) денеска ќе ја изведе претставата „Гига мега бајка“ за ученици со посебни потреби од училиштето „Златан Сремац“  и децата од Заводот за рехабилитација на деца и младинци. 

Претходна статија

ГРАЃАНСКИ ЦЕНТАР АКТИВУМ ОБЈАВИ КОНКУРС ЗА ФОТОГРАФИИ ЗА СТАРО И НОВО КУМАНОВО

Следна статија

ПРОМОЦИЈА НА ГРАФИЧКИОТ РОМАН ЗА ЛЕГЕНДИТЕ НА ТУР ДЕ ФРАНС

Најново од Култура