Претходна статија

ФОТО: КОГА И ТУРБОФОЛКЕРКАТА ШТО ЈА СЛУШАШ ЌЕ ТИ КАЖЕ ДЕКА СИ СЕЉАК

Следна статија

ТЕСТ: ИЗБЕРЕТЕ СИ ПИТА И ПРОЧИТАЈТЕ ШТО ЗНАЧИ ТОА ЗА ВАС

Најново од Магазин

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме