ТРИБУНА ОТКРИВА КОЈА Е ПРИЈАТЕЛСКАТА ЗЕМЈА КОЈА ПОМОГНА ДА СЕ ОТКРИЕ РЕКЕТОТ ВРЗ КАМЧЕВ

//

Земјата чиј почесен конзул е господинот Орце Камчев помогнала да се открие рекетот извршен врз него и рекетарите, кои се инволвирани. По добиена информација за подготовка и на ликвидација на Камчев истата земја изпратила професионалци кои да го чуваат.

Од неофицијални дипломатски извори дознаваме дека чашата на прелевање била инволвираноста на високи политички функционери во случајот.Претходна статија

КОЛЕВ ПРЕДВИДЕ: СЈО Е КАМЕНОТ КОЈ ЌЕ НЕ СОПНЕ

Следна статија

СДСМ: ДРЖАВАТА ИЗГРАДИ ИНСТИТУЦИИ И СИСТЕМ КОИШТО СЕ БОРАТ ПРОТИВ КОРУПЦИЈА, СИТЕ СЕ ЕДНАКВИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ

Најново од Вести