|

Улици во Карпош и Центат утре без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради технички зафати во мрежата, без електрична енергија на ден 15.12.2022 година ќе останат следниве потрошувачи:

• од 08:00 – 14:30 часот дел од корисниците на ул.Васил Левски, ул.Кумровец и ул.Боро Петрушевски. (општина Центар)

• од 09:00 – 14:00 часот корисниците на ул.530, ул.Борка Талевски и ул.Франклин Рузвелт. (општина Карпош)

Слични Објави