| |

ВАНГЕЛОВСКИ ЌЕ СЕ ЖАЛИ ЗА РАЗРЕШУВАЊЕТО

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, изјавил за „А1он“, дека ќе почека да ја добие одлуката за неговото разрешувзње, по што ќе поднесе жалба. Кратко одговори дека во постапката имало бројни повреди.

„Постапката не е правосилно завршена. Штом ја добијам и проулам одлуката ќе се жалам. Но и сега знам дека има бројни процедурални и материјалноправни повреди во постапката пред првостепениот орган“, рекол Вангеловски.

Слични Објави