Василески, Арнаудов, Илиевски штрајкуваат со глад

Вести Истакнато Македонија

Охридските пратеници Сашо Василески и Љубен Арнаудов како и Богдан Илиевски Бетмен од денес започнале штрајк со глад – дознава Охрид1 од свои извори…  (Прочитајте го целиот напис овде)