(ВИДЕО) АКО ИМАТЕ СТАР КОМПЈУТЕР ИЛИ ЛАПТОП НЕ ГО ФРЛАЈТЕ- БОРЧЕ ЌЕ ГО ПОПРАВИ И ЌЕ ИМ ГО ПОДАРИ НА ДЕЦАТА ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА

Повеќе за Борче Стаменов и неговата благородна иницијатива прочитајте овде.