ВИДЕО: АВИОН ПРИНУДНО СЛЕТАЛ НА АВТОПАТ ВО ХРВАТСКА

Авион тип Цесна 150 М, принудно слетал на автопатот Загреб – Риека. Слетувањето кое се води како сообраќајна несреќа,  поминало без поголеми последици, а повредени нема. Засега нема официјални информации за околностите под кои авионот морал да слета. Само кратко се соопштува дека во прашање се технички проблеми.

Извор: ТВ Стар