|

ВИДЕО: АВИОНОТ СО РУСКА ПОМОШ ЗА АМЕРИКА

Погледнете го авионот што ја носи руската помош за Америка, договорена преку телефонски разговор меѓу Путин и Трамп.

Слични Објави