(ВИДЕО)ЧУДНИ СУШТЕСТВА ХИБРИД НА ЖАБА, ЛИЛЈАК И СТАОРЕЦ СЕ ПОЈАВИЛЕ ВО АРГЕНТИНА И КИНА

Жители на Аргентина и Кина забележаа чудни суштества, кои според својот надворешен изглед потсетуваат на лилјаци.

На социјалните медиуми се појавија видеа со животни кои мутирале и личат на хибрид меѓу лилјак, стаорец и жаба. Овие животни можат да пливат, а се обидуваат и да летаат.Според специјалисти овие суштества се мутанти создадени во лабораторија преку крстосување на ДНК.

Претходна статија

ФОТО: И ГРЕТА КАКО ГРУЕВСКИ: ГИ НЕМА ГИ НЕМА ПА ЌЕ СЕ ЈАВАТ

Следна статија

СОЛЕНИ СТАПЧИЊА СО МАСТ

Најново од Магазин