(ВИДЕО) ДА МУ УМРЕ КОЗАТА НА КОМШИЈАТА… НА БУГАРСКИ НАЧИН

//
Претходна статија

МИЛОШОСКИ ОБВИНЕТ ДЕКА ПОМОГНАЛ ОБЈЕКТОТ НА ОПШТИНА ПЛАСНИЦА ДА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 100 ДЕНАРИ КВАДРАТ

Следна статија

ВЕЉАНОСКИ: НЕМА ЕКОНОМСКА ОПРАВДАНОСТ ЗА ПЕТ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СОБРАНИЕТО

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,