ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ГДУ ПЕТАР КОЛЕВ СО НЕСЕКОЈДНЕВНА ЧЕСТИТКА ЗА ОСМИ МАРТ- ИЗГЛЕДАЈТЕ ГО ЦЕЛОТО ВИДЕО!

//

„Мили дами,
Вие сте различноста, но и столбот на општеството, вие сте нашата заштита, мотивација, љубов, но и болка и страдање!

Среќен 8-ми Март наши мајки, сестри, пријателки и сакани“, напиша на својата официјална Facebook страна претседателот на ГДУ, Петар Колев.Претходна статија

ГРАДОТ СКОПЈЕ ЈА ПРОДОЛЖУВА МЕРКАТА СУБВЕНЦИИ ЗА ЧИСТЕЊЕ ОЏАЦИ

Следна статија

ФРАНЦИЈА БАРА ПОМОШ ОД ПЕНЗИОНИРАНИ ЛЕКАРИ И ОД СТУДЕНТИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД КОРОНАВИРУС

Најново од Вести