(ВИДЕО) ДА СЕ ПОТСЕТИМЕ НА ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЈА СЕ ОДВИВА ЦРНАТА КАМПАЊА ПРОТИВ ОТЕЦ ПАРТЕНИЈ

„Маршот на македонските револуционери“ во изведба на монасите од Бигорскиот манастир им ги извади очите на многу луѓе за кои Македонија може да биде само Јужна бановина…