(ВИДЕО) ДАЛЕКУ ОД ГУЖВАТА И СТРЕСОТ- СТОРИЈАТА НА ОВЧАРОТ ЕМИЛ И НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА

//
Претходна статија

МНОЗИНСТВОТО ВО КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ СМЕТА ДЕКА ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 17 ЧАСОТ ЌЕ ДАДЕ РЕЗУЛТАТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОВИД-19

Следна статија

Д-Р ЛАЗАРОВ: ПРЕНЕСЕТЕ ИМ НА ФИЛИПЧЕ И НА ЗАЕВ ДЕКА НИЕ МАТИЧНИТЕ ДОКТОРИ СЕ УБИВМЕ ОД РАБОТА

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,