| |

(ВИДЕО) ДИМИТРОВ ВО ИМЕТО НА 90 ПРОЦЕНТИ МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ ПОБАРА ДАТУМ ЗА ПРЕГОВОРИ

Во името на 90% од македонските граѓани кои веруваат во европската интеграција министерот за надворшни работи, Никола Димитров, побара од земјите членки на ЕУ отворање на претпристапните преговори со ЕУ.

Слични Објави