|

(Видео) Ѓоко Зајков потпиша за една година со бугарскиот фудбалски клуб „Левски“

Македонскиот репрезентативец Ѓоко Зајков потпиша договор во траење на една година со бугарскиот фудбалски клуб „ПФК Левски“.

Слични Објави