| |

ВИДЕО: ГРЧКИ ПРАТЕНИК ПРОЗБОРИ НА МАКЕДОНСКИ СО БУГАРСКИ ДИЈАЛЕКТ ОД ГОВОРНИЦАТА НА ПАРЛАМЕНТОТ ВО АТИНА

Пратеникот Јоргос Урсузидис од редовите на владејачката партија „Сириза“ испрати интересна порака на македонски јазик, со изразен бугарски дијалект од собраниската говорница во грчкиот парламент. Еве што ни порача грчкиот пратеник:

Слични Објави