(ВИДЕО) И ОВА ГО ДОЧЕКАВМЕ: ПРЕВОД ОД МАКЕДОНСКИ НА… МАКЕДОНСКИ

/
Претходна статија

Д-Р ПАНОВСКИ: ПИКОТ НА КОРОНАВИРУСОТ ГО ПОМИНАВМЕ ПРЕД 10-ТИНА ДЕНОВИ

Следна статија

ЛОНДОН СО 60.000 ФУНТИ ЌЕ ГИ ПОМАГА СЕМЕЈСТВАТА НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ПОЧИНАТИ ОД COVID-19

Најново од Вести

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи