(ВИДЕО) ИЛЈАДНИЦИ ГОДИНИ ПРЕД ДА СЕ ПОЈАВИ КОРОНАТА, НАВАХО ИНДИЈАЦИТЕ БЕА МАКЕДОНЦИ

//

На видеото има и титлови на англиски, па Американците да разберат чиви браќа напикаа во резервати!!! Неповторливиот Бранко Сотировски…

За тие што сакаат да се почувствуваат како попрскани со алуминиум еве ја и целата емисија со цар Бранко Единствен Сотировски!!!

Претходна статија

ЧОКОЛАДНИ БОМБИЦИ

Следна статија

ЕВЕ КАДЕ ТРЕБА ДА ПОПОЛНИТЕ БАРАЊЕ АКО САКАТЕ ДОЗВОЛА ЗА ДВИЖЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Најново од #БолиНаМајка