(ВИДЕО)ИТАЛИЈАНСКИ ДОКТОРИ РАСКАЖУВААТ ЗА УЖАСОТ КОРОНАВИРУС ВО НИВНИТЕ БОЛНИЦИ

/
Претходна статија

FACEBOOK ЕКСПЕРТИТЕ ТРЕБА ДА СИ НАЈДАТ НОВА ГУМА ЗА ЏВАКАЊЕ- ТЕЛЕКОМ ЈАВИ ДЕКА НЕ Е АКТИВИРАНА 5G МРЕЖА ВО ЗЕМЈАТА

Следна статија

ЧЕТВРТА ЖРТВА ОД КОРОНА ВИРУСОТ ВО МАКЕДОНИЈА

Најново од Вести