Претходна статија

СРЕДБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СО ДЕЛЕГАЦИЈА НА ПАРЛАМЕНТАРНОТО СОБРАНИЕ НА СОВЕТОТ НА ЕВРОПА: ПОДДРШКА ЗА ЕВРО-АТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ НА МАКЕДОНИЈА

Следна статија

ЗАЕВ: И МЕНЕ МЕ БОЛИ, АМА МОРАВМЕ ДА ПРИФАТИМЕ ПРОМЕНА НА УСТАВОТ СО ЦЕЛ ПРОМЕНА НА ИМЕТО

Најново од Вести