(ВИДЕО) КАРАКАЧАНОВ: ВМРО-ДПМНЕ НЕМА НИШТО ЗАЕДНИЧКО СО ИСТОРИСКОТО ВМРО

На колегата Столе Наумов од Канал 77 му успеа да ги поврзе министерот за одбрана и потпретседател на бугарската Влада, Красимир Каракачанов со премиерот Заев во емисијата „Стадион“. Интересното почнува од 1 час и 49 минута.

loading...

Интересен факт: Красимир Карачанов цело време ја нарекуваше нашата земја Република Македонија додека премиерот Заев ја условуваше со географската одредница Северна.


loading...