(ВИДЕО) МАМО МАМО, ДУЊА И ДАЕЛА ГИ ДАВААТ НА БУГАРСКА ТВ…

Слониците Дуња и Даела од ЗОО Скопје станаа ѕвезди во Бугарија. Една од најголемите бугарски тв куќи БТВ со специјален прилог за двете убавици.