(ВИДЕО) „МЕТЛАРКАТА“ ВО ШТИП НЕ ДА ЧИСТИ РАСТУРА, ВИДЕТЕ ГО ОВА ЧУДО НА ТЕХНОЛОГИЈАТА ШТО ГИ ЧИНЕШЕ ШТИПЈАНИ 75 ИЛЈАДИ ЕВРА

Вести Истакнато Македонија

Браво г-не Бочварски, Вие сте испратен од Бога, за да го раководите градот Штип. Такво чудо од дете не се родило до сега. Само вие можете да купите метларка за 75 илјади евра од фирмата на Вашиот сопартиец Кочо Анѓушев и градот да блесне од чистота. Браво, браво… брависимо. Следен мандат вака да го зачистите и Рим, ваков капацитет како Вас не заслужува да биде ограничуван.