ВИДЕО: МИЈАЛКОВ ГО ГУШНА ИЛИЈА ДИМОВСКИ… ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ

Вести Истакнато Македонија

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков демонстрира блискост со Илија Димовски. Двајцата прегрнати влегова во зградата на Кривичниот суд, каде треба да се одржи рочиштето за случајот „Титаник“.