ВИДЕО ОД БЛИСКАТА СРЕДБА НА НАТО-ЛОВЕЦОТ Ф-18 И АВИОНОТ НА РУСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА СЕРГЕЈ ШОЈГУ

Ловец „Ф-18“ на силите на НАТО над неутралните води на Балтичко море се обидел да му се приближи на авионот со кој патувал рускиот министер за одбрана, Сергеј Шојгу, но бил спречен од руски ловец „Сухој 27“.