(Видео) Погледнете како Ламбе Алабаковски доаѓа пред центарот „Иван Михајлов“во Битола и се обидува да го запали

//

Порталот Трибуна доби подолго видео од обидот на пејачот Ламбе Алабаковски да го запали културниот центар „Иван Михајлов“ во Битола. На видеото јасно се гледа како Алабаковски доаѓа со велосипед и истура запалива течност на влезната врата на клубот и врши неуспешен обид да го запали, ризикувајќи го дури и својот живот, а потоа бега од местото на злосторот.Претходна статија

Петличковски: Засега нема потреба од нови рестриктивни мерки, треба да се подготвувиме за есента

Следна статија

136 години русофилски државни удари ја мачат Бугарија

Најново од Вести