(ВИДЕО)ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ПРАВИ СО ГАЈДАТА ОВОЈ МАЛ МАЈСТОР

/
Претходна статија

(ВИДЕО) БАТЕ БОЈКО ПРЕЖИВЕА АТЕНТАТ :) :) :)!

Следна статија

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) УБИСТВО ПРЕД КЛИНИЧКИ

Најново од Истакнато

Невладини организации на македонски Бугари од РС Македонија со осуда за срамниот говор на омраза кон Бугарите и Бугарија на фудбалскиот натпревар меѓу РС Македонија и Бугарија во Скопје

Претставници на 10 граѓански здруженија на граѓани на РС Македонија, со бугарска национална самосвест, испратија писмо