|

(Видео) Полицаец во САД: Расказ од прво лице

Бугаринот Стефан Пенчoлов раскажува за годините во кои бил полицаец во САД. Што значи да бидеш полицаец во најмоќната држава во светот, ќе дознаете откако ќе го видите видеото што следи. Во студиото е и познатиот криминален психолог Тодор Тодоров, кој заедно со својот тим учествувал во решавањето на едни од најтешките криминални деликти во Бугарија.Слични Објави