Претходна статија

(Видео) Проф. д-р Павлов: Бугарската црква треба да биде моторот во преговорите за автокефалност на МПЦ-ОА

Следна статија

Томас Лебамов: Јас сум втора генерација Бугарин од Македонија во САД, патриотите од Битола и Охрид имаат потреба од нашата поддршка

Најново од Видео