(ВИДЕО) РУЖИН: ПАТОКАЗОТ СО БУГАРИЈА ЌЕ БИДЕ ПРО-ФОРМА НЕМА ДА СЕ ЗАДИРА ИДЕНТИТЕТОТ

Професорот и поранешен дипломат Нано Ружин во интервју за Канал 5 вели дека евентуалниот патоказ кој би бил договорен меѓу Скопје и Софија ќе биде про-форма и нема да задира во идентитетските прашања.

loading...

Погледнете дел од разговорот со Ружин:


loading...