(ВИДЕО) ЗА СТЕВЧО МУЊА ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЈА НЕ БИЛА ПОД СРПСКА ОКУПАЦИЈА ОД 1913 ДО 1941

//

Тоа што српските џандари колеле, беселе и гореле живи луѓе, не можело да се спореди со времето од 1941 до 1944, оти Кралството СХС владеело овде поради меѓународен договор…

Навистина на овој човек нико му не може ништа…

Ние за разлика од него нема да го нарекуваме со погрдни имиња, бидејќи нивото ни е за нијанса две повисоко.

Го советуваме да продолжи со правење ајвар…

Претходна статија

(ФОТО) СЕМЕЈСТВОТО НА БОРИС САРАФОВ

Следна статија

(ВИДЕО) РУЖИН: ПАТОКАЗОТ СО БУГАРИЈА ЌЕ БИДЕ ПРО-ФОРМА НЕМА ДА СЕ ЗАДИРА ИДЕНТИТЕТОТ

Најново од #БолиНаМајка