(ВИДЕО) СКОПЈЕ ГИ ДОБИ СВОИТЕ „КОРОНАБАСТЕРС“

/

„Дуо “Распеани коронабастерс” ви посакува најубав ден, бидете како ние што сме ?. Честит празник на тие што слават.
Благодарност до Скај радио за секојдневно преубавата музика ?
Седете дома за да немаме работа ?❤️“, напиша на својот facebook профил, Денис Јанкуловски- здравствен работник.Претходна статија

СЕ ПОКАЖА ЛИ БОЖИОТ ГНЕВ?!

Следна статија

ВЕЛИГДЕН- ГОЛЕМ ХРИСТИЈАНСКИ ПРАЗНИК И СИМБОЛИКАТА НА БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЈАЈЦАТА

Најново од Магазин