| |

ВИДЕО: ТАТКО ЈА ВРЗАЛ СОПСТВЕНАТА ЌЕРКА ЗА БАГАЖНИК КАКО ВОСПИТНА МЕРКА

Видеото на кое се гледа како девојче е врзано за багажник на кола која се движи предизвика голем бран на осуда во Турција. Оваа воспитна мерка му донесе притвор на таткото откако истиот беше откриен по регистарските таблички на својот автомобил.

Слични Објави