| |

(ВИДЕО) ТЕПАЧКА СО СТАПОВИ ПРЕД ПОЛИЦАЈЦИ НА ПАЗАР ВО СТРУМИЦА

На социјалните мрежи е споделувано видео од присутни на инцидент на пазарот познат како „Кванташки“ во Струмица. Видеото го објави Струмица Денес.

МВТ потврдрди дека се работело за тепачка меѓу 5 лица, а биле користени и тврди предмети. Сведок на настанот била и полицијата.Слични Објави