(Видео)Трендафилов: Македонската политичка елита не е подготвена да се соочи со своето југословенско минато

//

Ѓорѓи Трендафилов претседавач на Националниот комитет ГДУ во дебатниот магазин „Click PLus“ на ТВ21 посочи дека македонската политичка елита не е подготвена успешно да го избегнува соочувањето со своето југословенско минато.

„Не станува збор за потеклото на овој или оној, станува збор за неподготвеноста на македонската политичка елита не е подготвена успешно да го избегнува соочувањето со своето југословенско минато. Овде во земјава и после 30 години независност“, вели Трендафилов.

Претходна статија

(Видео) Петар Колев гостин кај Иво Сиромахов

Следна статија

Казни за 129 возачи во Скопје

Најново од Вести