Претходна статија

Симеонов: Бугарската јавност со поцврсти ставови кон РС Македонија- се бара спроведување на Договорот за поддршка на Скопје за ЕУ

Следна статија

(Видео)Трендафилов: Македонската политичка елита не е подготвена да се соочи со своето југословенско минато

Најново од Видео

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме