ВИДЕО: УЖАСОТ НА ЕДЕН ДОКТОР КОЈ СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСОТ

/

“Не сакам да работам повеќе. Само отпуштете ме! Избркајте ме, пратете ме дома! Зарем не сакам да одам дома и да славам Нова Година?! „ говори низ солзи лекар во погодениот од корона вирусот град Вухан. Видеото е снимено од пациент.Претходна статија

НИКОЛОВСКА: ФИНАНСИЕРИТЕ НА СДСМ ДОБИВААТ ЛИЦЕНЦИ ЗА ОДГЛЕДУВАЊЕ НА КАНАБИС

Следна статија

ПОЛИЦИЈАТА ЗНАЕ КОЈ Е АДМИНИСТРАТОРОТ И ГИ ИМА ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ НА ЧЛЕНОВИТЕ НА ГРУПАТА ЈАВНА СОБА

Најново од Вести