ВИДЕО: ВО БУГАРИЈА МАКЕДОНЦИТЕ НЕ СЕ СТРАНЦИ

//

Погледнете го видеото во кое тројца млади луѓе од Македонија, Никола Колев, доктор, Столе Велков, политиколог и Круме Андреев, инжењер, раскажуваат за својот живот и професионална реализација во соседна Бугарија.Претходна статија

СПАСОВСКИ ОД ГОСТИВАР: НЕ СЕ ЗАГОВАРААТ НИКАКВИ АМНЕСТИИ

Следна статија

ШЕКЕРИНСКА: ПРЕД НАС СТОИ ИСТОРИСКА ШАНСА И ИСТОРИСКА ОДГОВОРНОСТ

Најново од Вести